top of page

Wens jij een job die aansluit bij wie jij werkelijk bent — waarin jij je aangeboren talenten kan inzetten en verder ontwikkelen? 

INTER.MEZZO
loopbaancoaching
PODIUMKUNSTEN EN MUZIEK

Ben jij uitvoerend kunstenaar? Of werk jij binnen de podiumkunsten? Dan is dit een traject op maat. Samen zet ik met jou in op het ontdekken, vormgeven en versnellen van je carrière.

Een traject op maat dat aansluit bij je behoeftes en met respect voor ieders eigenheid en artistiek parcours.

loopbaancoaching
werknemers

WERKNEMERS & ZELFSTANDIGEN

Wens jij een job die aansluit bij wie jij werkelijk bent, waarin jij je aangeboren talenten kan inzetten en verder ontwikkelen?

Samen gaan we onderzoeken wie jij bent. Hoe zit jij in elkaar, wat zijn jouw energiebronnen? Wanneer verlies jij de tijd uit oog? Wat zijn jouw passies en jouw sterktes? Samen ontdekken we wat jouw talenten en aangeboren eigenschappen zijn, de pijlers waarop jouw persoonlijk functioneren gebaseerd is. Jouw fundament.

 

We staan ook stil hoe jij in de wereld staat. Hier help ik jou bewust te worden van jouw denkpatronen, overtuigingen, normen en waarden. Zij bepalen immers vaak jouw verwachtingen, emoties en gedrag. We bekijken hoe je beperkende denkpatronen kan transformeren. We gaan op ontdekking naar jouw unieke WHY en hoe je deze kan inzetten in je carrière of onderneming.

In een verdere stap bekijken we wat je kan. Welke competenties en vaardigheden bezit je? We gaan op zoek naar nieuwe mogelijkheden. We ontrafelen jouw grote dromen en verlangens.

We bekijken wat jouw plan aanpak kan zijn in het 'craften' van je huidige job, het zoeken naar een passende job of het starten met een bijberoep en het verder uitbouwen van jouw onderneming. We verfijnen jouw personal brand en brengen je netwerk in kaart. We gaan op zoek naar wat je nodig hebt om jou verder in dit proces te ondersteunen.

Samen gaan we op ontdekkingsreis. Ik volg jouw ritme. Jij blijft aangeven welke richting je wil uitgaan en wat je nodig hebt.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Zoeken naar jezelf
is groeien in je kracht

Inter.Mezzo

INTER.MEZZO loopbaancoaching

INTER.MEZZO biedt loopbaanbegeleiding voor uitvoerend kunstenaars en voor iedereen die werkt in de podiumkunsten- en muzieksector. 

Mijn loopbaan begon in de culturele sector als kostuumvormgever en productieleider. Sinds 2006  ben ik een heel andere professionele weg gaan bewandelen. Eerst met het begeleiden van werkzoekenden in het kader van Sabbattini, een tewerkstellingsinitiatief binnen de culturele sector en dan als loopbaancoach en trainer. 
Sinds 2015 ben ik coach en klankbord voor het INTER.MEZZO-project.

 

Ik wil mensen verbinden, inspireren en ondersteunen in hun persoonlijk en creatief proces. Ik hou van mensen in al hun facetten en in al hun vormen. En van dans. En architectuur. Van mooie dingen en van dromen.

Mijn aanpak is onbevangen, zorgzaam en creatief met ruimte voor experiment en de nodige structuur. Ik luister, observeer en ontrafel. Ik zet met jou in op het ontdekken, vormgeven en versnellen van je ‘droom’baan.

Meer info over het INTER.MEZZO project.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

creatieve professionals

CREATIEVE PROFESSIONALS

Ben jij een (startende) creatieve ondernemer? Ben je kunstenaar? 

Dan is dit traject op maat iets voor jou!

Door mijn ruime ervaring binnen het artistieke en culturele veld bied ik ook aan kunstenaars en creatieve professionals (dansers, acteurs, musici, beeldende kunstenaars, vormgevers, fotografen, ontwerpers,...) een traject op maat dat aansluit bij hun behoeften en met respect voor ieders eigenheid en artistiek parcours.

Samen onderzoeken we de verschillende peilers:  Jouw dromen, je verlangen, jouw soul, jouw unieke WHY, je talent, je zichtbaarheid, jouw balans tussen werk en ontspanning, je personal brand, je zakelijke vaardigheden, je focus en planning, je netwerk,...​ en hoe je deze kan inzetten in je carrière of je kunstenaarspraktijk.

We staan ook stil hoe jij in de wereld staat. Wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten.

Hier help ik jou bewust te worden van jouw denkpatronen, overtuigingen, normen en waarden. We bekijken hoe je beperkende denkpatronen kan transformeren.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek voor loopbaancoaching.

Aanpak

"Creativity is the way I share my soul with the world"

Brené Brown

AANPAK

HOE GA IK TEWERK?

We starten met een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jouw specifieke werksituatie bekijken. We overleggen jouw verwachtingen en schetsen een beeld van wat je wil bereiken met loopbaancoaching. We vormen samen een traject op maat waarin we concreet jouw vragen/doelstellingen onderzoeken.

Aan de hand van een reeks gesprekken, in combinatie met reflectieopdrachten, creatieve werkvormen en/of tests, word je professioneel ondersteund bij het ontdekken, versterken en/of ontwikkelen van de competenties die nodig zijn om je eigen loopbaan actief vorm te geven. 

NATUUR EN KUNST ALS INSPIRATIE

Wil je graag ervaren wat wandelcoaching voor jou betekent?

We spreken af in de natuur. Het park Middelheim in Antwerpen is een wondermooie plek, waar we de tijd nemen om te vertragen, we luisteren, we ontrafelen en we laten ons inspireren door de natuur en de kunstwerken. We kijken naar wat jou blokkeert, wat jouw verlangens zijn en welke stappen je kan zetten om jouw loopbaan verder vorm te geven. 

Ik werk vanuit een cliëntgericht experientiëel kader. Ik geef aandacht aan jouw uniekheid, jouw waarden, jouw talenten en jouw kracht. Ik ondersteun je in jouw leer- en groeiproces. We onderzoeken je energielevel, je passies en verlangens, jouw context, je mogelijkheden en je blokkades om zo mini-stap per mini-stap terug bewust je eigen pad uit te stippelen.

Loopbaancoaching in samenwerking met gemandateerd loopbaancentrum

inter.mezzo logo_2017_liggend.jpeg
en VDAB loopbaancheques

Betalen met loopbaancheques

* Voor werknemers en zelfstandigen.

Je bestelt via VDAB site of via het nummer 0800 30 700 een loopbaancheque.
Je hebt recht op maximum 2 loopbaancheques om de 6 jaar. 
Elke loopbaancheque kost €40. De eerste geeft je recht op 4 uur coaching, de tweede op 3 uur.

Meer informatie of je in aanmerking komt voor loopbaancheques en hoe je ze kan bestellen kan je vinden op de website van VDAB loopbaancheques

 

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques aarzel niet om de tarieven te vragen.

Ben je podiumkunstenaar of werk je binnen de podiumkunsten neem dan ook een kijkje op podiumkunsten.be voor extra info en betalingsmogelijkheden.

*Is de prijs een belemmering?

Gespreide betaling in twee delen van het bedrag is mogelijk.

Of neem gewoon even contact op, we werken samen een oplossing uit.

Tarieven
bottom of page