top of page

Hallo

Ik ben Nathalie

  • linkedin
  • Instagram

MIJN
VERHAAL

Mijn leven is tot op heden een boeiende reis geweest, waarin de vele ontmoetingen wegwijzers zijn geweest en vaak ook een inspiratiebron.
 

Van kinds af aan heb ik mezelf overgegeven aan de schoonheid van dingen en mensen. In de culturele sector heb ik een carrière opgebouwd als costumière en productieleider. Ik heb er geleerd wat samenwerken betekent, wat stress kan inhouden maar ook hoe intens werkrelaties kunnen zijn. Ik heb er geleerd om te gaan met ups en downs, inspiratie en frustratie, werk en geen werk of netwerk. Wat het is om met geduld en toewijding een (persoonlijk) proces aan te gaan.

Naar voorstellingen gaan doe ik nog steeds, maar professioneel ben ik sinds 2006 een heel andere weg gaan bewandelen. Eerst met het begeleiden van werkzoekenden in het kader van een tewerkstellingsinitiatief binnen de culturele sector en aanvullend als loopbaancoach en outplacement consulent.

De rijkdom van de mensen en de wonderen waarmee ze zich in het (werk)leven ontplooien en groeien stimuleert en inspireert me nog dagelijks.

Verschillende opleidingen en cursussen zoals een opleiding tot loopbaancoach, stress en burn-out coaching, masterclasses HRM, coaching vanuit Gestalt visie, Voice Dialologue en een opleiding tot Client-Centered, Experiential en Emotion Focused Counselor, allemaal hebben ze een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling als mens en counselor.

Mijn grootste energiebron is creëren, leren, groeien en de mensen die ik dagdagelijks ontmoet.

Voor meer details over mijn ervaringen en opleidingen kan je mijn linkedin profiel bekijken.

Ik werk vanuit een cliëntgericht experientiëel kader. Ik werk dus ervaringsgericht en heb aandacht voor jouw gevoelens en jouw context. Sinds een aantal jaren heb ik me verder verdiept in de 3 principes als beschreven door Sydney Banks, voor meer begrip van jouw gedachten en hoe ons 'ervaren' van het leven continu in verandering is.

Ik geef aandacht aan jouw uniekheid, jouw waarden, jouw talenten, jouw kracht en jouw pijn. Ik ondersteun je in je leer- en groeiproces. We onderzoeken je energielevel, je passies en verlangens, jouw context, je mogelijkheden en je blokkades om zo mini-stap per mini-stap terug bewust je eigen pad uit te stippelen.

logo_vvcepc_correct.jpg.png

Lid van VVCEPC Vereniging van Cliëntgericht-Experiëntiële therapeuten en counselors.
Meer info en deontologische code.

CONTACT

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te bekijken hoe ik je kan helpen.

+32 497 522 932

bottom of page